Ban APPLE .! |
Ban APPLE .! |
Jan 8 2021, 05:46 PM
|
|
Peasant Group: Banned Posts: 19 Thank(s): 0 Points: 19 Joined: 8-January 21 Member No.: 5,689 |
Bana yardım edin lütfen..!! Help me.!!! Unbanned please Bad english..!!! Dear SneakyMonkeys, I have been banned from your server for (I think) kicking my teammates in spawn. I am really deeply sorry for my actions and I promise that I will correct them and never teamdamage anyone ever again. I love this game, your server and this community. Please give me another chance. I promise that I will behave and will not cause any problems. You can find my SteamId here: https://steamcommunity.com/profiles/76561198064176305 Kind regards, Komyrdmusa |
|
|
Jan 9 2021, 05:18 AM
|
|
Squire Group: =SM= Chivalry Group Posts: 110 Thank(s): 74 Points: 110 Joined: 22-April 18 From: Boston, UK Member No.: 5,403 |
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir.
I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. |
|
|
The Following 1 Users Say Thank You to Monkwon For This Useful Post: NapalmBukkake |
Jan 9 2021, 03:23 PM
|
|
Peasant Group: Banned Posts: 19 Thank(s): 0 Points: 19 Joined: 8-January 21 Member No.: 5,689 |
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir. I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. İyide sen benim eski arkadaşımsın. Bunu neden yaptığımı bildiğin halde bu öfke?Beni sürekli öldüren birine ne yapabilirim?Adam kasıtlı vurup vuruyor bende karşılığında tekme atıyorum rahatsız etmesin diye beni.O şuan oyun oynuyor ama bana gelince sürekli banlanıyorum .Bu 3 oldu. Oyunda biribirine vuran çok insan var.Hemde yüzlerce basta adminler ..!!!! Amaç belli ..! Sizlerin derdi başka. Benim yasağımı 24saat içinde kaldırmaz isenize serverınıza ulaşımı tüm dünyada kısıtlarım öncelikle TÜRKİYEDE yaparım.Bunu..!Uyarıyorum sizi. Bana yaptığınız KÖTÜLÜKTEN SAYGISIZLIKTAN İNSAN DIŞI uygulamandan vazgeç bedelini bulunduğunuz server ile ödersiniz.Sizler adminseniz.Bizlerinde yaptığı işler var. 24 SAATİN var..İnsanlıktan çok dangalak herifler. |
|
|
Jan 9 2021, 03:24 PM
|
|
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir. I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. Yasağımı 24 saat içinde kaldırmaz iseniz olacaklardan sorumlu değilim.PArayla aldığım oyuna erişimimi engelliyorsanız bedelini SERVER ile ödersiniz. |
|
|
Jan 9 2021, 03:31 PM
|
|
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir. I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. Bana vurana vurduğumu bildiğin halde banımı kaldırmaz isen serverınızı elinizden alırım.Çoçuk gibi ağlamayın sonra. |
|
|
Jan 9 2021, 03:34 PM
|
|
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir. I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. Beni öldürene ve sürekli vurana UYARMAK için vurduğum halde keyfi uygulama yapıp beni banlıyorsunuz.Özür dilemeyip üstüne banımı kaldırmayıp Kötülükte ve haksızlıkta devam ediyorsanız Öncelikle Türkiyeden serverınıza erişiminizi engelliyeceğim Sonra yurtdısı serverlara bu girişimi başlatacağım. 24 saat süren var MONKWON YAptığın haksızlığı yazayımki herkes örensin. Belki insanlıktan anlarsın belki uyarıdan Sen bilirsin..! |
|
|
Jan 9 2021, 03:37 PM
|
|
20 Ocak'ta yasağı kaldıracağım. Takıma vurmamayı biliyorsun. Bu tekrar olursa kalıcı olacaktır. Tekrar ırkçılıkla suçlarsanız, bu kalıcı hale gelecektir. I will lift the ban on January 20. You know not to hit the team. If this happens again, it will be permanent. If you accuse it of racism again, it will become permanent. Bana vuranlar öldürenler ırkçılık yapanlar oyunda oynuyor.Sanırım onlar arkadasınız ondan banlamıyorsunuz.Bu yaptığınız haksızlığın bedelini size ödeteceğim. 24 SAAT |
|
|
Jan 9 2021, 03:44 PM
|
|
Squire Group: =SM= Chivalry Group Posts: 110 Thank(s): 74 Points: 110 Joined: 22-April 18 From: Boston, UK Member No.: 5,403 |
THIS BAN IS NOW PERMANENT.
(can someone lock this thread now) |
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Monkwon For This Useful Post: KANE, NapalmBukkake, __ the AIRPLANE |
Jan 9 2021, 03:54 PM
|
|
THIS BAN IS NOW PERMANENT. (can someone lock this thread now) Nasılda bana art niyetli davrandığın ortada.Diğer adminler yaptığın kasıtlı uygulamayı görsünler diye yazıyorum.Ben birine vurduğum için değil.Senin benimle alakalı yaklaşımın KASITLI ..! Kasıtlı ve ırkçı.Bu sebeple bunu yaptığın ortada.Bedelini 24 saat içersinde tüm erişim kaldırılarak ödeyeceksiniz. |
|
|
Jan 9 2021, 03:55 PM
|
|
|
|
|
Jan 9 2021, 07:51 PM
|
|
Squire Group: Members Posts: 133 Thank(s): 127 Points: 133 Joined: 31-July 16 From: Planet Earth Member No.: 4,948 |
|
|
|
Jan 9 2021, 08:27 PM
|
|
Page Group: Members Posts: 53 Thank(s): 31 Points: 53 Joined: 20-June 19 From: Germany Member No.: 5,553 |
"If you do not remove my ban even though you know I (he?) hit me, I will take your server away. Don't cry like a kid later." Ironic. thx for clearing that up was wondering what it means -------------------- Wuuuuuggggggiiiiii !!!! |
|
|
Jan 17 2021, 08:15 PM
|
|
Security and Projects Group: Clan Dogsbody Posts: 4,687 Thank(s): 1098 Points: 2,440 Joined: 31-August 07 From: A Magical Place, with toys in the million, all under one roof Member No.: 1 |
"If you do not remove my ban even though you know I (he?) hit me, I will take your server away. Don't cry like a kid later." Ironic. -------------------- |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 25th December 2024 - 08:29 PM |